Rig karriere, dårlig karriere

By | november 28, 2019

Hvad gør for en rig karriere? Det er mere end blot løn og fordele. En rig karriere er en, der passer til dine talenter og giver mulighed for at gøre et meningsfuldt bidrag, som en, der giver den rigtige erstatning.

En rig karriere er en med en rig investeringsafkast. Hvad er karriere ROI? Det er mere end en lønseddel og healthcare fordele. Din karriere ROI er hele pakken for hvad du får til gengæld for investering i din energi, tid og talent i en karriere og en organisation.

Karriere ROI kan omfatte monetære kompensation og de typiske fordele pakke. Det kan også omfatte mindre håndgribelige, indirekte fordele, såsom mulighed for at deltage i en faglig sammenslutning, troværdighed, status og omdømme af den organisation, du arbejder for – bare for at nævne nogle få. Karriere ROI er også unikt til dig: hvad du overveje et afkast på din investering kan ikke være vigtigt at den person, der virker på tværs af hallen eller i hele landet.

For at bestemme din egen unikke karriere ROI, identificere hvad du modtager fra din nuværende karriere, ud over din løn og andre standard fordele. Når du har bestemt din nuværende karriere ROI, tænke over hvad elementer ville gøre op den ideelle karriere ROI for dig. Mene udenpå pakken standard HR ydelser.

Nu hvor du kender din aktuelle ROI og dit ønskede Investeringsafkast, sammenligne to.

Hvor stor er forskellen?

Hvis din nuværende ROI ikke tilføje op, betyder det at du skal kigge efter et nyt job eller karriere? Ikke nødvendigvis. Når du identificere elementer i din ideelle ROI, er en mulighed at henvende sig til din nuværende organisation om at foretage nogle ændringer.

Ikke alle ROI ændringer kræver din arbejdsgiver til at investere penge at gennemføre. For eksempel, måske omfatter din ideelle investeringsafkast mulighed for at udføre frivilligt arbejde nogle få dage om måneden for en nonprofit organisation, som du er lidenskabelig omkring. Medmindre du er i en position, hvor din arbejdsgiver skal betale en anden til at gøre dit job i disse dage, ville denne fordel være en betydelig omkostning. Faktisk kunne det bringe værdien tilbage til arbejdsgiveren, ved at forbedre deres image i Fællesskabet. Hvis din arbejdsgiver ikke er villige eller i stand til at foretage ændringer til at matche dit ønskede Investeringsafkast, kan du beslutte, det er på tide at begynde at lede efter en ny lejlighed.

Før du går på jagt efter en større lønseddel, tage tid at identificere din karriere ROI. Derefter, hvis du beslutter dig for det er tid til at kigge efter et nyt job, vil du vide, når du finder den rigtige mulighed for dig.

Læs mere om det ved at klikke på

© 2005 Shannon Bradford

One thought on “Rig karriere, dårlig karriere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.