Den bedste måltidsleveringstjeneste

By | august 25, 2022

En måltidsleveringstjeneste, der leverer friske, sunde måltider til din dør, kan spare dig for stresset ved at handle i supermarkedet. Det er nemmere end nogensinde at bestille måltidskasser. Måltidskasser tilberedes lækkert af deres kokke. Det betyder, at du har mere tid til at gøre ting som motion, familietid eller hobbyer. Denne tid kan også bruges til at lave andre ting som lektier. Leverede måltider tager gætteriet og besværet ud af kostplanlægningen.

Marley Spoon er en Berlin-baseret leveringstjeneste til måltider. I to år var tjenesten først tilgængelig i Europa og Australien. Det slog sig sammen i USA med Martha Stewart. Begge søgte bæredygtige og økologiske ingredienser til at skabe hver opskrift. Leveringstjenesten leverer måltider hver uge og tilbyder flere ernæringsplaner. De leverer hurtigt. Du skal være opmærksom på minimumsordreværdien for at undgå overforbrug.

Blue Apron, en måltidsleveringstjeneste, henvender sig til forskellige kostbehov. Virksomheden leverer måltider, der både er lækre og klar til at lave mad. Blue Apron har muligheder, der kan skræddersys til folk, der har diætbegrænsninger såsom diæter med lavt kalorieindhold og diæter med lavt kulhydratindhold. Vegetarer, glutenfri og andre med fødevareallergi kan også findes muligheder. Blue Apron er ikke uden sine fejl.