Er det tid til at overveje en Pet-relaterede Business?

By | oktober 31, 2019

Hvis du læser op på tendenser i virksomhed eller hjem virksomhed, så har du sikkert set en hel artikel for nylig på den pet-industri. For at sige det kort, flere og flere mennesker owning flere og flere kæledyr. Tallene er fantastiske, både med hensyn til antallet af kæledyr ejes og beløb brugt på kæledyr.

Ifølge APPMA (den amerikanske Pet produkter producents Association), har pet udgifter mere end fordoblet fra 17 milliarder dollars i 1994 til omkring 38,4 milliarder dollars i 2006. Og udgifterne er ikke bare på grundlæggende som fødevarer eller rutine veterinary omhu.

APPMAs National Pet ejere undersøgelse viser 27% af hundeejere og 13% af katteejere købe deres kæledyr fødselsdag gaver, og 55% af hunde-ejere og 37% af katteejere købe deres kæledyr ferie gaver. High-end detailvarer og tjenesteydelser som pet spabade og hoteller, pet terapi og udvide veterinære tjenester såsom fælles udskiftning kirurgi og sarte øjne procedurer bliver mere

fælles.

Baby boomers (hvis børn er vokset op) og unge professionelle par (der forsinkelser at få børn til fordel for karriere), næring meget af væksten i udgifterne. De henvender sig til kæledyr til at udfylde tomrummet og ofte overveje deres pelset følgesvend, en bedste ven eller familiemedlem.

SÃ¥ hvad betyder det for dig?

Måske ikke meget, medmindre du også overveje den fortsatte vækst af og interesse for selvstændige og hjem baseret virksomhed. For mange mennesker, corporate nedskæringer, reduceret pensionsordninger eller sundhedspleje dækning er outsourcing og ren og skær vilje til økonomisk uafhængighed gode grunde til at overveje at starte en fuld eller deltid business venture.

Det er denne kombination – den blomstrende pet industri og behovet for supplerende eller erstatningsindkomst – der gør det umagen værd at undersøge den pet-industri. Efter alt, hvis du vil starte en virksomhed, giver det mening at starte med en voksende kunde base og høj efterspørgsel.

Ikke at en pet-relaterede virksomhed betyder du nødt til at arbejde direkte med kæledyr. Eller få en grad i veterinary videnskab. Eller betale tusindvis af dollars i gebyrer for at åbne en dyrehandel franchise. Når man tænker på at mange pet ejere har højere end gennemsnittet disponible indkomster og fuldtids karriere også, kan produkter eller tjenester, der går ud over den traditionelle være overraskende rentable.

For eksempel, hvis du kan lide at arbejde direkte med katte, hunde eller små dyr, fortsat hund grooming og pet sidder at være levedygtige virksomheder. Men de er bare begyndelsen. Hvis du foretrækker mindre konkurrence, mener pet fotografering, eller blive en pet massage terapeut, eller at hæve en af de populære nye bastarder Puggles eller Labradoodles. En vovse daginstitution kan være sjovt. Der er endda folk, der gennemfører parterne for kæledyr, for at fejre fødselsdage og andre begivenheder som graduering fra lydighed skole!

Men du kan starte en pet-relaterede virksomhed, selvom du ikke kan stå hunde eller er allergisk over for katte. Husk, pet ejere i dag tilbringer en masse penge til at forkæle deres kæledyr og gøre owning en pet mere bekvem.

Så kunne du sy designer tøj til hunde eller designer hund luftfartsselskaber. Du kan opfylde et løbende behov for pet ejere ved at starte en pet næring leveringsservice eller tage sig af animalsk affald gennem en pooper-scooper virksomhed. Du kan skrive et nyhedsbrev med fokus på pleje af tropiske fisk, eller design og sælge hund huse.

Det er en purr-stilles godt tidspunkt at starte en pet virksomhed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.