Fastsættelse af en kredit rapport – hurtigt

By | april 30, 2019

Om fastsættelse af en kredit rapport starter med at se, hvad der er på den. Du kan få adgang til gratis online. Prøv en søgning efter “gratis kredit rapport.” Skiftevis, når du er afvist kredit baseret på en rapport fra en lokal kreditoplysningsbureau, du kan anmode om en gratis kredit rapport fra agenturet inden for 30 dage.
Et hurtigt kig, og du har en idé om, hvorfor du blev nægtet kredit. Nu Hvordan løser du, hvad du ser? Hvad hvis du finder ukorrekte oplysninger i rapporten? Hvad hvis du vil ændre oplysninger er nøjagtige, men illoyal?
Først, hvis der er noget du vil bestride i rapporten, kan du skrive et brev til agenturet. Fortæl dem præcist hvad der er forkert, og de skal undersøge. Sende kopier af enhver dokumentation, såsom annulleret kontrol, og sende det hele af certificeret mail.
Agenturet skal kontakte den omstridte informationskilde. Hvis de modtager ingen bekræftelse inden for 14 dage, skal de slette varen fra deres filer og sende dig en ajourført rapport. Du kan kræve, at de sender den korrigerede rapporten for alle kreditorer, der har modtaget din kredit rapport i de foregående seks måneder. Denne sidste del vil ikke blive gjort automatisk, så vær sikker på at kræve det.
Helt ærligt, hvis varen er under $500 eller mere end et år gamle, normalt kreditorer ikke gider at svare. Dette betyder, at fastsættelse af en kredit rapport er muligt, selvom det ikke er forkert. Også, hvis du ikke lykkes på dit første forsøg, du har ret til at bestride varen igen efter 30 dage.
Sætte forklaringer på din kredit rapport
Når et element ikke kan fjernes, har du ret til at tilføje en 100-word forklaring permanent til din kredit rapport. Alle, der modtager rapporten vil se din forklaring. For eksempel, hvis du havde et gyldigt argument med din læge over en afgift, kan du forklare detaljerne.
Om fastsættelse af en kredit rapport kan tage lang tid, hvis det er baseret på en historie af forsinkede betalinger og misligholdte lån. Men selv i dette tilfælde, du kan rette lidt fejl, og forklare noget, der ikke er fair. Dette vil gøre det ser lidt bedre mens du begynder at betale regninger til tiden og gør de andre nødvendige ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.