Selvbygger støv – at fjerne det.

By | april 23, 2019

Har du nogensinde haft renoveringer eller ændringer udført til din ejendom? Så er du helt klar over mængden af fint støv, der er genereret og formår at få absolut overalt selv på steder langt fra de faktiske arbejdsområde. Du derefter tilbringe timer, dage og eventuelt uger forsøger at fjerne denne støv. Er der en meget hurtigere rute til støv fjernelse?
Der helt sikkert er, og det betyder efter to eller billig maler tre regler, hvis du ønsker at blive en succes.
· Forsøg aldrig at feje støv og snavs. Hvis der er store stykker af murværk, har gips og andre byggematerialer så du intet andet valg end at feje dette op for dens fjernelse. Når du laver så sikre, at så meget luft flow gennem genereres ved at åbne alle tilgængelige vinduer og døre. Forsøg ikke at udføre endelige ren i flere timer efter at gøre dette. Tillad alle støv at bilægge før du forsøger denne procedure. Fejer blot kaster enorme mængder af støv i luften, som derefter gradvist indbetales på enhver tilgængelig overflade fra loft til gulv.
· Altid støvsuge støv fra alle overflader som karme og fodpaneler, omkring vinduesrammer og dørkarme ved hjælp af de lille vedhæftede filer, der leveres med vakuum. Opretstående støvsugere er medmindre de kommer med en lang længde af slange vedhæftet fil ikke ideel til dette da det sandsynligvis vil der være nogle brug af trin lejdere til at nå og vakuum de højere point i værelserne.
· Efter at have støvsuget grundigt alle overflader herunder lodret dem, hvor støvet er tilbøjelige til at samle disse overflader skal derefter tørres med en fugtig klud. Hvis mærker og pletter er dukket op er det tilrådeligt at udføre denne procedure ved hjælp af en universel renere.
· Med hensyn til gulvbelægning, gulvtæpper skal støvsuges grundigt, men hvis det er hårde gulve derefter efter støvsugning en scrubber tørrere bør anvendes. Simpelthen opsamlingsoverførsel alene vil ikke fjerne støv. Gulvvask bliver kun våde støv og sprede det rundt, så det tørrer som ‘mudret’ striber.
· Hvis gulvet boarding er på plads så efter støvsugning bør tæppe fastsættes hurtigst muligt fordi hver gang bestyrelser er gik på støv vil stige ud af hullerne i boarding og slå sig ned på alle overflader igen.
· Hvis der ikke findes en scrubber tørrere derefter bruge en moppe med en stor mængde af vand og våde vac vandet snarere end moppe det op. Dette kan kræve to behandlinger til at være helt vellykket.
Hvis du følger disse enkle retningslinjer bør derefter din ejendom være fri for bygherrer støv på rekordtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.