En Guide til dårlig kredit kreditkort

By | marts 29, 2019

At have mindre end perfekt kredit kan såre dig og din økonomiske fremtid. En måde at få dig ud af den mørke hul af kredit er af ansvarligt ved hjælp af et kreditkort. Hvis du har dårlig kredit og er på udkig efter et kreditkort, kan du holde med dårlig kredit kreditkort. Dårlig kredit kreditkort er ligesom regelmæssige kreditkort, men de er specifikt for høj risiko kortholdere.
Da dit kredit score er lav, anses du høj risiko for kreditkortselskaber. Dårlig kredit kreditkort skal anvendes ansvarligt men eller din situation vil bare forværre. Hvis du tror der er endda en mulighed for du svigter på kortet, simpelthen selv anvender ikke. Sørg for at tjekke de fælles vilkår for dårlig kredit kreditkort, før du ansøger om dårlig kredit kreditkort.
Kreditgrænser
Dårlig kredit kreditkort kreditgrænser er normalt relativt lav. Den højeste grænse vises normalt er omkring $1000. Dette er for din egen beskyttelse. Jo lavere din grænse, jo mere sandsynligt du er at bruge kortet og betale din balance i tide. Det er meget vanskeligere at betale højere saldi. Derfor ikke tænke på den lave balance som en ulempe.
APR
De fleste APR satser på dårlig kredit kreditkort er meget rimelige. De falder omkring 10%, hvilket er godt for et kreditkort. Prøv at finde kort, der holder den laveste rente muligt. Dette vil hjælpe dig med at tilbagebetale din afgifter hurtigt og giver din kredit score et positivt løft.
Gebyrer
Selvom typisk årlige gebyrer på kreditkort skal undgå, med dårlig kredit kreditkort, er de standard. Dårlig kredit kreditkort opkræver ofte årlige gebyrer på op til $50 eller mere. Dette er en beskyttende act for kreditkortselskabet. Det kan være noget du bare må acceptere, hvis din kredit score er lav og du har brug for et kreditkort.
Et andet gebyr kan opstå er et tilmeldingsgebyr. Igen, dette er noget ingen med god kredit nogensinde bør acceptere. Men med dårlig kredit kreditkort, tilmeldingsgebyr er fælles.
Kredit-bureauet rapportering
Sørg for at end nogen dårlig kredit kreditkort du gælder for rapporter for alle de store kredit-bureauer. Dette vil hjælpe dig genvinde god kredit. Du ønsker ikke at betale flittigt på et kort, der kan hjælpe din kredit. Du kan have at kalde kundesupport forud for tid til at stille dette spørgsmål, men det er værd at din opmærksomhed.
Dårlig kredit kreditkort kan være lige de ting, at gemmer din kredit. Hvis du ønsker at øge din kredit, derefter overveje at få en af disse enestående kort. Bare husk at bruge og tilbagebetale ansvarligt. På ingen tid kan du have din kredit søger 100% bedre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.