20 tips til at være produktiv mens de rejser

By | april 2, 2019

Copyright 2006 Stephanie Graham

For mange pant fagfolk er hyppige rejser en livsform. En stor bekymring for hyppige rejsende er at forblive produktive uden adgang til de normale midler. Nogle gange, efterlader at første tur dig følelsen som en fisk ud af vandet. Især hvis du ikke forudse din kundes bør. Men med hver ny rejse, vil du lære flere måder at fungere effektivt. Med lidt planlægning, kan du gøre din tid væk gennemsigtig til dem, du kommunikerer med dagligt. Her er et par tips til at gøre det ske:

1. lave en liste over de ting, der skal være gennemført før din afrejse. Sats låse, fil indlæg eller nogen andre kritiske aftaler skal håndteres, før du forlader.

2. kontakt processorer, lån officerer, assurandører og andre enkeltpersoner til at lade dem vide, at du vil have begrænset tilgængelighed fra ___ ___.

3. tilmelding til en e-telefax eller andre elektroniske fax-tjeneste, som vil tillade dig at se, sende og modtage fax via internettet. Dette vil tillade dig at fungere lige som hvis du var på kontoret. 4. Lav en ressourceliste for de ting, du bliver nødt til at gøre, mens væk. Omfatte telefon og fax numre, hjemmeside adresser, adgang koder og passwords. Gemme disse data på din pc, telefon eller begge.

5. at kopiere eller scanne et billede af dokumenter kan du ønsker at referere til mens væk. Dette vil tillade dig at holde styr på de vigtigste spørgsmål.

6. Gem vigtige breve, formularer og filer til en hoppe drev, en CD, eller e-mail dem til dig selv, så du kan få adgang til dem efter behov. Konvertere dokumenter, som du normalt ville fax til PDF-format, så de kan e-mailes, men ikke ændres.

7. Tjek kvaliteten af din celle og bærbare batterier. Få nye, hvis du vil være uden adgang til el hen til recharge i lange perioder. Vær sikker på at pakke dine opladere.

8. Tilføj et trådløst kort til din bærbare computer, hvis det ikke har en allerede. Selv om dit hotel kan have deres egen internetcafé, disse værelser er undertiden overfyldt eller har begrænset timers tilgængelighed. Hvis hotellet opkræver kan linker til deres trådløse netværk, hvis være billigere at købe en trådløs forbindelse kort gennem din udbyder af mobiltjenester.

9. pakke en Ethernet-ledning og en telefonledning. Dette vil tillade dig at få online uanset hvilken type af tilslutningsmuligheder dit hotel har. Du kan logge AOL eller nogle andre netværk.

10. Tag et telefonkort som en sikkerhedskopi. Det kan komme handy i områder hvor din mobiltelefon signal dråber. Bruges sammen med en mobiltelefon, kan du fjerne hotel opkaldsomkostninger helt.

11. pack smerte reliever, antacida og kold medicin tilfældes skyld. Hvis du er nødt til at købe disse ting på vejen, vil de koste dobbelt hvad de normalt gør.

12. download audio-filer til Ipod, mp3 eller CD. Musik eller motiverende lydbånd kan være lige hvad du behøver at afbalancere din dag. Du kan også lytte til en gentagelse af et træningspas.

13. under din rejse, optage så mange af dine normale aktiviteter som muligt. Fortsætte med at udøve. Drik masser af vand og spise rigtigt. Tage din vitaminer. Holde kontakt med familie og venner. Lad dem vide, hvad tid til at ringe til dig.

14. Planlæg din dag før de går til din daglige møde, en uddannelse eller en aftale. Dette vil tillade dig at gøre mest muligt ud af pauser, frokoster eller andre døde tid.

15. gør brug af de særlige funktioner på telefonen. SMS-beskeder, og adgang til internettet kan være en redningskrans, når du er på farten.

16. få scoopet om dit hotel faciliteter på forhånd. Den sidste ting du ønsker er at have problemer med at forbinde med dine kunder og dit hold på grund af begrænsede ressourcer. Gå til hotellets corporate website for en virtuel rundvisning. Du kan også tjekke ratings og feedback på Hotels.com. Stille masser af spørgsmål.

17. Tag langs en sund snack og en flaske vand eller to. Hvis du oplever en flyforsinkelse eller sidde fast i myldretidstrafikken, ikke vil du blive generet af sult eller tørst.

18. pack så lette som muligt. Trække tunge bagage plus en bærbar computer gennem lufthavnen er ingen spøg. Vælg en jakke, der vil få dig gennem ugen. Bringe et par kjole sko, der går med alt og et par sneakers eller sandaler for nedetid. Dine fødder vil takke dig. Skifte op din skjorte/bluse med en grundlæggende par bukser/nederdel. Tage rejse størrelse toiletartikler i stedet for fuld størrelse dem til at gøre mere plads i dig bagage. Og for damerne: lade nogle af dine hår artilleri, parfume og makeup derhjemme. Denne ting alene kan tage en fuld stykke bagage. Du ser lige så godt med det allernødvendigste.

19. indlede kontakt med dine kunder og teammedlemmer tidligt på dagen, mens du er væk. Dette vil tillade dig at håndtere udfordringer eller problemer på et tidspunkt hvor det er bekvemt for dig. Ellers, du kan finde dig selv bombarderet med telefonopkald og nødsituationer, der kunne have været undgået havde du gjort kontakt tidligere.

20. Vær realistisk. Der er ingen måde, at alt vil være perfekt, når du er væk. Hvis det var, så skal ingen du i første omgang. Tage sig af de største prioriteter. Give oplæring og vejledning, inden du forlader og derefter uddelegere så mange projekter som du kan. Lave en plan til at tage sig af andre ting inden for de første par dage af dit afkast.

Når du planlægger din forretningsrejse godt, vil du føle langt mindre pres og frustration. Det giver dig mulighed at fokusere på det egentlige formål med din rejse. Du måske endda få mulighed for at få hvile og afslapning du svært ved at klemme i derhjemme. Så, ikke ærgre sig om din næste rejse. Tænk mere over, hvordan det vil forbedre din forretning og forynge din krop og sind. Happy rejser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.