Hvor meget skal du optjene pr. time for at nå dine årlige finansielle mål

By | juni 28, 2019

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvad din højeste indkomst producerer aktivitet er?

Hvis du er som de fleste mennesker du sandsynligvis gå om deres daglige forretning aldrig virkelig tænker på øjeblik til øjeblik aktiviteter for at forbruger din dag.

Jeg vil gerne gå dig gennem en øvelse, der har hjulpet mig og mine kunder virkelig holde fokus på tjene deres højeste mulige indtjening pr. time.

Lad os antage at vi hver start med 365 dage i et år. Hvis vi fjerner følgende:

Weekender – 104 dage

5 store USA ferie

2 ugers ferie

Personlige religiøse helligdage – (gennemsnitlig 3)

Det efterlader hver enkelt af os med ca 238 dage for at opnå den indtægt, vi ønsker. Selvfølgelig kan vi tilføje eller slette dage baseret på vores egen tidsplan og begær. Hvis du ganger disse 238 dage gange et gennemsnit på 10 timer pr. dag, du har at gøre med 2,380 timer for reel arbejdstid for året. Så lad os gøre nogle math. Hvis din årlige indkomst mål er som følger…

$25k = du skal tjene et gennemsnit på $10,50 hver arbejdstime

$50K = $21 pr. time

$100k = $42 per time

$250k = $105 i timen

$1 M = $420 pr. time

$5 M = $2100 i timen

$10 M = $4200 pr. time

For at tjene indkomst pr. år, du virkelig vil, skal du absolut gøre aktiviteter hver time line op med dette diagram. Hvis du fange dig selv at gøre noget, der ikke er dit absolutte højeste producere indkomst aktivitet hele tiden, befinder du dig i effekt, hvilket gør det meget sværere at opnå dine ønskede finansielle mål. Med andre ord:

Hvilken aktivitet eller aktiviteter genererer din højeste producerende indkomst?

Overvej disse:

1. hvad du bruger din tid gør?

2. er du fokuseret på de virkelige moneymakers eller real tid wasters?

3. er du gør det nemt for dig at være en høj indkomst lønmodtager eller laver du de ting, der kan gøres af en person, hvis indkomst mål eller evne er mindre end din?

Når du begynder at se på hver time på denne måde, du vil stoppe med at gøre de små ting, og du vil begynde at gøre den rigtig høj producerende ting, der giver resultater. Bare se på din seneste 3-5 dage og tælle antallet af timer, du har brugt virkelig gøre big bucks vs alle de ting, der kryber op på os alle.

Hvad du opdager vil forbløffe dig!

Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel elektronisk eller på tryk, gratis, så længe bylines er inkluderet. En høflighed kopi af publikationen vil blive værdsat – send til: John@TheStreetKid.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.